Bitsing methode voor gegarandeerde omzet groei, door Frans de Groot

Met de Bitsing-methode kan je elk bedrijf, elke organisatie en elke afdeling met 100% zekerheid zijn financiële, commerciële en operationele doelstelling doen behalen, met een vooraf voorspelt resultaat en rendement. Grondlegger Frans de Groot neemt je mee in zijn methode tijdens dit webinar. Kijk dit webinar nu terug! 

  • do 5 feb 2015 09:00 - 10:00
  • Online
  • Webinar
  • GratisWaarom meedoen?

Een toename in het bedrijfsresultaat kan al na een geringe groei in de omzet. Met de Bitsing methode wordt er gekeken naar een maximalisatie van de omzet, tegen zo min mogelijk kosten. 

 

Tijdens dit webinar:

  • Ontdek je het 'Gouden Ei' waarmee jij onverslaanbaar bent
  • Leer je hoe je jouw omzet kunt vergroten door 6 stappen te doorlopen
  • Licht Frans de Groot, grondlegger van de methode, toe hoe jij Bitsing inzet voor jouw organisatie

 

De Bitsing methode voor gegarandeerd succes

Frans de Groot: "Met de Bitsing methode kunnen kleine en grotere organisaties hun financiële en commerciële doelstellingen, met een vooraf voorspeld rendement en resultaat op de investeringen en activiteiten, bereiken. Deze investeringen en activiteiten worden binnen een bepaalde periode ontplooid, ongeachte de economische omstandigheden die op dat moment spelen."

 

De basis van de Bitsing methode bestaat uit zes stappen. Frans de Groot licht in dit webinar aan de hand van heldere voorbeelden toe welke stappen dat zijn en hoe deze stappen direct en makkelijk toepasbaar zijn in iedere organisatie. 

 

Kosteloos meedoen in ruil voor feedback, reviews en doorverwijzingen

Je kunt deze sessie kosteloos volgen. In ruil daarvoor vragen we je ons te helpen deze sessie verder de wereld in te helpen of te optimaliseren door aan het einde jouw feedback of review te geven.

Veel kijkplezier!