Ondernemen is leuk...

... en het is goed voor de economie. Dat vinden wij ook. Maar ondernemen is niet altijd makkelijk. Dat weten wij uit eigen ervaring. Daarom hebben wij Yellow Walnut opgezet. Om ondernemers in Nederland nog succesvoller te laten zijn. Dat de welvaart van het zakenleven niet alleen bij grote corporates en bedrijven zou moeten zitten, maar juist ook bij ondernemers.  

Met onze ventures Yezzer en Boostz richten wij ons op de ondersteuning en groei van de ZZP'ers en MKB'ers en hun bedrijf. Met Yezzer zijn we dagelijks bezig om verzekeren voor ondernemers te verbeteren en makkelijker en transparanter te maken. Word je klant bij Yezzer dan krijg je gratis het plus abonnement op Boostz waardoor je toegang krijgt tot een actueel aanbod van online ondernemerstrainingen gegeven door topondernemers om mee te groeien. 

Dit zijn wij

Yellow Walnut en haar ventures Yezzer en Boostz zijn opgezet door ondernemers Adriaan van Loon en Annette Wassenaar. Adriaan en Annette worden aangevuld door een fantastisch team van fulltime en freelance professionals die dagelijks bouwen aan het succes van Boostz en Yezzer. Wil je meer weten over wie wij zijn? Kijk dan op 'wie-wij-zijn' bij Yezzer en 'over-ons' bij Boostz