SLiM! werken

Wil je meer grip op stress en met meer energie aan het werk? Wout Plevier, trainer en coach effectief werken, helpt jou de juiste routine te ontwikkelen en in ook te zetten. Slim leren werken aan de hand van een stappenplan zodat jij met betere focus, meer plezier, productiever aan het werk kan!

  • ma 31 okt 2016 14:00 - 14:30
  • Yoohcan.tv (beta)
  • Webinar
  • GratisMet levenslust werken en leven

In dit webinar leer je hoe je via een 7-stappenplan jezelf een nieuwe routine aanmeet, waardoor je met meer rust, gemak en plezier jouw dromen en doelen realiseert.

Effectief jouw tijd benutten

Naast een nieuwe routine biedt trainer Wout Plevier handvaten en tools om effectief jouw tijd in te delen, zodat je productiever, meer gefocust en vitaler bent.

Deze online training is geschikt voor iedereen die opzoek is naar meer werkplezier.

Speciaal voor hardwerkende, ploeterende, professionals, die zich overladen voelen en streven naar meer werkplezier.

Wout Plevier

Wout Plevier heeft ruim 60.000 mensen getraind en gecoacht in Inspirerend Leiderschap, Teamsucces, Persoonlijke Effectiviteit en Snellezen. Vanaf 2003 heeft hij zich ook gespecialiseerd in accellerated learning technieken: snellezen, geheugentraining en mindmappen.

Kosteloos meedoen in ruil voor feedback, reviews en doorverwijzingen

Je kunt deze sessie kosteloos volgen. In ruil daarvoor vragen we je ons te helpen deze sessie verder de wereld in te helpen of te optimaliseren door aan het einde jouw feedback of review te geven.

Veel kijkplezier!