Creativiteit: 1 probleem, 100 oplossingen

Wil je weten hoe je out of the box kunt denken? Hoe kun je ideeën verzinnen voor een probleem, zoals hoe doe je je marketing of hoe creëer je meer sales? Of hoe los je een probleem op voor een klant, misschien een interne klant?

  • vr 28 okt 2016 15:00 - 15:30
  • Yoohcan.tv (beta)
  • Webinar
  • GratisEffectief en innovatief problemen oplossen.

In veel gevallen werken standaard oplossingen. Maar om jezelf én om je doelgroep te inspireren, zijn volstrekt nieuwe, gekke ideeën veel beter, daar wordt jezelf en je klant happy van en trots op.

Creatief zijn kun je leren!

Misschien denk je dat je creatief zijn een talent is. Maar ik kan iedereen leren creatief te zijn. Het is namelijk een simpel stapppenplan wat je kunt aanleren. Het begint bij het ontleden van het probleem, wat het probleem is en waarom het zo is voor wie. Zodra je de probleemstelling scherpt hebt start het –bijna- saaie stappenplan. En dan kom je opeens met wel 100 oplossingen voor 1 probleem. En dan… heb zoveel ideeen en wat dan? Dan leert Maurits je het kaf van het koren te scheiden en van briljante ideeën nog betere te maken dat aan alle eisen van de probleemstelling voldoet.

Deze online training is geschikt voor iedereen die zijn creativiteit wil aanboren.

Dit webinar is de introductie van een reeks die ondernemers de tools biedt via een stappenplan hun creativiteit in te zetten voor het oplossen van probleemstellingen. 

Maurits Brans

Maurits Brans is een creatieve inspirator, met al bijna 10 jaar kennis en ervaring in het verfrissen van het denken teams, het ontsaaien van meetings en conferenties.

Kosteloos meedoen in ruil voor feedback, reviews en doorverwijzingen

Je kunt deze sessie kosteloos volgen. In ruil daarvoor vragen we je ons te helpen deze sessie verder de wereld in te helpen of te optimaliseren door aan het einde jouw feedback of review te geven.

Veel kijkplezier!