De Computerrevolutie die Blockchaintechnologie heet

Sinds 2009 ondergaat we wereld een nieuwe online revolutie, die van Bitcoin, Ethereum en andere blockchaintechnologie. Ze maken het mogelijk op hele nieuwe manieren veilig waarde uit te wisselen online. Zoals het internet toegang tot informatie democratiseerde, democratiseert blockchaintechnologie toegang tot de waarheid.

  • wo 12 okt 2016 16:00 - 17:00
  • Online
  • Webinar
  • Gratis 

Ontdek hoe crypto-currencies het zakelijk speelveld gaan veranderen

Dankzij de onderliggende technologie van bitcoin en andere crypto-currencies worden hele nieuwe manieren van administratie, transactie en samenwerking mogelijk, die opnieuw een flinke opschudding van de wereld in de hand werken. Welke aspecten van deze digitale technologie een kans of een bedreiging zijn voor jouw onderneming, kun je ontdekken in dit webinar dat Lykle de Vries geeft. Na dit webinar weet je:

  1. Wat de kansen van deze technologie zijn voor jouw organisatie;
  2. Wat de bedreigingen zijn voor jouw organisatie.

Aan het einde van dit webinar heb je een beter begrip van de mogelijkheden en onmogelijkheden van Bitcoin en cryptocurrencies voor jouw onderneming.

 

Voor als je tijdig wilt anticiperen op de komende digitale veranderingen

Deze online training is voor ondernemers, managers en werknemers die willen hoe hun eigen zakelijke speelveld gaat veranderen door de komst van Bitcoin en andere crypto-currencies. Wat voor toegevoegde waarde crypto-currencies kunnen hebben voor hun onderneming of wat juist de bedreigingen zijn.

 

Door Lykle de Vries, co-maker wereldberoemde Bitcoin video!

Lykle is, samen met Rutger van Zuidam, Patrick Loonstra en Sebas van den Brink, maker van de wereldwijd veelbekeken uitleg-video “Bitcoin Properly”. Hij legt aan de hand van eenvoudige, maar krachtige voorbeelden uit welke eigenschappen Bitcoin en andere cryptocurrencies bieden, en op welke manier die nu al invloedhebben op de wereldwijde economie. Lykle schrijft een wekelijkse Bitcoin Nieuwsbrief en twittert over Bitcoin

   

Kosteloos meedoen in ruil voor feedback, reviews en doorverwijzingen

Je kunt deze sessie kosteloos volgen. In ruil daarvoor vragen we je ons te helpen deze sessie verder de wereld in te helpen of te optimaliseren door aan het einde jouw feedback of review te geven.

Veel kijkplezier!