7 stappen voor het opzetten van een bedrijf rondom een app

Het beginnen van een start-up is opzicht een hele hoop werk en ondanks al dit werk is er toch nog een grote kans dat het faalt. Met alle ontwikkelingen die er plaatsvinden op app gebied vraag jij je misschien af hoe jij de volgende succesvolle "appreneur" zou kunnen worden? Waar moet je allemaal aan denken om het volgende briljant app idee als een succesvol bedrijf op te zetten? Tijdens dit webinar leer je dit alles en meer.

  • do 16 jun 2016 20:00 - 21:00
  • Online
  • Webinar
  • Gratis 

Het vermijden van de "app valkuilen".

Wist je dat meer dan 50% van alle start-ups falen? Dit is best een groot percentage met allerlei redenen die hiertoe kunnen leiden, maar degene die een goede opzet hebben, die vergroten natuurlijk hun kansen. Op het gebied van apps is er evenals elk andere start-up een bepaalde structuur en zijn er bepaalde kernpunten waar er op gelet moet worden tijdens de opzet. Verder valt er op te merken dat alles heel snel verloopt op het gebied van apps; elke dag worden er duizenden nieuwe apps toegevoegd in de verschillende app stores; wat maakt jouw app EN bedrijf speciaal? Tijdens dit webinar krijg je antwoord op de volgende vragen:

  1. Leer wat werkelijk belangrijk is in de app wereld
  2. Ontdek de zakelijke en technische kant waar je op moet letten.
  3. Gebruik een stappenplan dat jouw app en bedrijfs kansen vergroot.

Om het 7-stappenplan duidelijk over te brengen zullen enkele praktische voorbeelden worden gegeven.

Deze online training is geschikt voor ondernemers en consultants die de uitdaging aangaan.

Dit webinar biedt ondernemers de tools om hun ideeën te concretiseren in een goed plan. Het biedt consultants vervolgens wat punten die hun horizon kunnen verbreden bij het adviseren van adviezen met betrekking tot hun start-up.

 

Door Guillaume Kloof, founder en CEO van CreateAppsHere

Guillaume Kloof is zelf ondernemer die zich grotendeels bezighoudt met het creëren van waarde voor zijn klanten door middel van mobiele- en webapplicaties. Naast het bieden van consultancy over deze onderwerpen is de uitvoer ervan ook bewezen. Dit doet hij niet alleen voor Nederlandse, maar ook voor buitenlandse ondernemers.     

Kosteloos meedoen in ruil voor feedback, reviews en doorverwijzingen

Je kunt deze sessie kosteloos volgen. In ruil daarvoor vragen we je ons te helpen deze sessie verder de wereld in te helpen of te optimaliseren door aan het einde jouw feedback of review te geven.

Veel kijkplezier!